Інтернет-магазин теплих речей з Карпат. Одяг з вовни.

Бажаєте купити ліжник? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють знижки на ліжники!!!.

(067)360-88-72, (097)551-84-89 з 9до 20
(099)006-08-72, (093)805-36-02_
Доставка по всій Україні та за кордон
Замовляйте online щоденно та цілодобово
Бажаєте купити ліжники, але сайт повільно завантажується. Тоді можна купити ліжники тут


понеділок, 12 листопада 2012 р.

На Вінницьких днях моди свої колекції представили Людмила Бушинська і Ольга Родченко


На Вінницьких днях моди свої колекції представили Людмила Бушинська і Ольга Родченко

Третій день «Вінницьких днів моди осінь-зима 2012-2013» перемістився з ТЦ «Шок» до ТД «Галерея ІнтерШик». Там свої колекції представили Людмила Бушинська і Ольга Родченко. А у торговельному центрі «Шок» після 19 години відбувся показ в’язаного одягу ТМ «Ажур», Дому «KOSTELNI», Дому шкіри «PRINCESS».
Колекція одягу в стилі етно-модерн «Петриківська чепурушка» засновниці ТМ «RUTA» Людмили Бушинської викликала багато позитивних емоцій. Адже окрім того, що моделі були виконані за мотивами народного одягу, з традиційними елементами національної вишивки і розпису, вони ще й виглядали стильно і вишукано.
Над створенням колекції дизайнер працювала найдовше – вісім місяців. Кожна річ – унікальна, оскільки виконана у одному екземплярі. Джерелом натхнення для автора став петриківський розпис старовинного села Петриківка, що на Дніпропетровщині. Найкращих господинь у ньому називали «чепурушками». Вважалось, що гарні розписи хат різнокольоровими квітковими візерунками є проявом духовного багатства людини, які ще й є оберегами.
Моделі доповнювали нашийні прикраси, виконані спеціально на замовлення у ювелірів. Їх виготовили із срібла, перлів, коралів, цирконію, венеціанського скла, онікса, яшми за мотивами автентичних українських прикрас, зберігаючи при цьому елементи оберегів, таких як «чимарута» - «гілка рути», «риба», «місяць», «квітка вербени», «ключ»…
Окрім вишивки сукні, пояси, спідниці колекції декорувались бісером, стразами, перлами і принтами. З-поміж тканин, які використані – шовк, вельвет, льон. Щоб нанести петриківський осучаснений розпис на тканину довелось звертатись до італійської фабрики.
- Мені дуже цікаво було зробити такий експеримент, як перенесення петриківського розпису на тканину, - розповідає Людмила Бушинська. – Раніше українські жінки петриківкою розписували хати, меблі, дім, а я спробувала прикрасити ще й саму жінку. Намагалась зробити колекцію святковою, активною, тому вона багата на кольори, прикраси, етнічні мотиви. Кожну річ кожен, елемент одягу можна носити окремо. Прикрасу – зі звичайним платтям чи спідницю із якимось верхнім одягом.
Якою стане наступна колекція пані Людмила не зізналась, лише зазначила, що ідей і задумів, щодо української теми, багато і наразі зробить перерву, бо до неї надійшли пропозиції, від яких вона не може відмовитись.
Окрім Вінниці колекція презентується у Києві та Москві.
ТМ «OLGARA» дизайнера Ольги Родченко «Перезарядка. Перенаполнение» презентувала верхній одяг, сукні, костюми. У 16-тому показі Ольга Родченко як і у минулому використала свій улюблений прийом поєднання різнофактурних матеріалів: хутра, мережев, тонких тканин, шкіри.
ТМ «Ажур» на «Вінницьких днях моди осінь-зима 2012-2013» показала в’язану колекцію одягу «Снігова королева». Моделі ручної індивідуальної в’язки виконувались із пряжі, такої як вовна, бавовна, віскоза, льон, замша. Оброблялись – натуральним хутром з норки, лисиці, чорнобурки, песця.

Фото

                                                      
"Моя Вінниця"За iнформацiєю:Олександра Мруг<br /><a href="http://www.myvin.com.ua/ua/news/events/17467.html">Джерело</a>

1 коментар:

  1. Здравствуйте!

    У Вас отличные вещи! Хотел бы купить. На данный момент отдыхаю в отеле http://bukovel-laplandiya.com.ua/ Лапландия. Как я могу с Вами связатся? Подскажите как можно быстрее пожалуйста.

    ВідповістиВидалити