Інтернет-магазин теплих речей з Карпат. Одяг з вовни.

Бажаєте купити ліжник? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють знижки на ліжники!!!.

(067)360-88-72, (097)551-84-89 з 9до 20
(099)006-08-72, (093)805-36-02_
Доставка по всій Україні та за кордон
Замовляйте online щоденно та цілодобово
Бажаєте купити ліжники, але сайт повільно завантажується. Тоді можна купити ліжники тут


понеділок, 12 листопада 2012 р.

Тепло вашій шиї подарує шарф


Тепло вашій шиї подарує шарф

Шарфи з різних тканин зігрівають по-різному. Шовкові хустинки більше годяться, аби прикрасити ваш гардероб, а шарфи, зв’язані вручну з чистої вовни, спроможні зігріти у найлютіші морози. А ще шарф здатен щодня міняти ваш вигляд – то ж чим більше їх, тим багатший гардероб
 Зима вже на носі, та й зараз сонце якщо і визирає, то особливого тепла не додає. Тож потурбуйтеся про своє здоров’я, адже зігрітись у холоднечу дуже важливо. Обираючи шарф, подумайте, коли ви будете його вдягати. Для холодної пори року підійде вовна, у жовтні більш доречний кашемір, а просто прикрасити свій гардероб можна шовковим шарфиком.
Чим прохолодніше на вулиці, тим більше хочеться загорнутись у щось тепле. Яскраві кольори шарфа доповнять ваш образ, повсякденний одяг стане незвичним та примітним. До того ж його вартість не така вже й висока. У магазинах Вінниці яскравий і оригінальний шарф можна придбати як за 60 гривень, так і за 420 – вибір за вами.
Все залежить від тканини. А ще дорожче коштує ручна робота. Хоча тут можна зекономити і самостійно навчитися плести.
Купуючи шарф, що вам сподобався, підбирайте його під одяг, з яким зможете його потім поєднувати. До речі, шарф повинен підходити не лише до одягу, але й до кольору волосся та очей. Не факт, що вам підійде такий же, як у вашого друга чи подруги. Шукайте своє, те, на чому відразу зупиняється око.
Якщо ви спеціально прийшли в магазин для покупки шарфа, що прикрасить ваш гардероб, одягніть свій повсякденний одяг. Різні шарфи підходять до різних подій у житті. Якщо у вас буде теплий в’язаний шарф на зиму, осінній шалик, легка шовкова хустина - це допоможе розставити акценти в одязі або ж змінити увесь ваш імідж.
Шукаючи оригінальний колір і невисоку ціну, не забудьте про якість. Краї шарфа повинні бути рівними і обробленими, в’язка міцною, а волокна натуральними.
Вікторія Пуришкіна (33), продавець-консультант
- Минулого сезону в моді були яскраві кольори та смужки. Старші жінки обирали яскравий і багатий візерунок у маленьку квітку. Жінки, купуючи шарфи, носять їх не один сезон, а тому ці варіанти також будуть у моді. Серед нових моделей у нас переважають однотонні шарфи пастельних відтінків. Вартість - від 45 гривень. Проте вибір шарфа залежить від особистих уподобань та суми, яку розраховують витратити. А тому радити щось загальне для всіх я не можу.

Немає коментарів:

Дописати коментар